Livet har ingen fasitsvar (Siri G)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Livet har ingen fasitsvar

I løpet av de 5 ukene jeg ikke har blogget har det skjedd en del. Både på godt og vondt. Mye morsomt, og noe som har preget livet mitt på en følelsesmessig vond måte. Etter 5 uker i Førde sitter jeg igjen med mye. Selvom noe av det er litt vondt å tenke på ville jeg ikke vært det for uten, fordi det var bra så lenge det var godt, og jeg har blitt noen erfaringer rikere. Livet har ingen fasitsvar, og mye kan endre seg på kort tid. Mye kan være forandret bare fra en dag til en annen. Men det er vel det som utgjør livet? Forandringer, at ikke alt er det samme hver dag? Man blir rikere på minner og erfaringer. 

 

Om ca 3 uker drar jeg til Tanzania. Tror det blir en reise for livet. Jeg personlig har levd i en bortskjemt boble i Norge hele mitt liv. Tror det blir godt for meg å oppleve noe litt annet enn Norge. Ekstrem fattigdom. Annen kultur. Å ta vare på seg selv og andre. At livet ikke bare handler om ting, trender, penger, festing,  karriere. Å faktisk forstå at ikke alle lever i den bortskjemte Norge boblen. For vi er bortskjemte. Jeg innrømmer at jeg er det, dessverre. Ikke alle kan kjøre den fine bilen til butikken hver dag for å kjøpe de unødvendige tingene man tror man trenger. Ting. Penger. Jeg både elsker og hater det. Den bortskjemte delen av meg elsker det, men resten av meg hater det. Mange ganger har jeg hatt lyst til å gi bort pengene mine til noen som trenger de mer enn meg, det samme med tingene jeg eier. For så å flytte inn i skogen. Komme meg vekk fra alt . Det litt gale samfunnet vi bor i. Alle reglene du må følge for å ha et såkalt vellyket liv. Jeg blir ikke lykkelig av en god karriere og penger, jeg tror ingen blir helt lykkelig av det. Jeg tror mennesker blir lykkeligst av de enkle opplevelsene. Dette kan være som for min del er heste ridning, surfing, fotografering, en fin dag med venner. De enkle tingene du opplever som gjør at du glemmer tid og sted. 

 

Livet er mye, og samtidig så lite. 

 

Jeg skal hvertfall nye høstferien min her i nydelige Oslo. Oslo er virkelig vakker om høsten, føler meg heldig som bor her!

 

Siri


  • Kommenter her
    Design og koding: Ina Anjuta