Tanzania dag 1 (Siri G)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Tanzania dag 1

Det å våkne opp med solskinn og varmere vær i Tanzania kontra det litt kjørligere og mørkere Norge var utrolig deilig. Bare det å gå ut på terassen og kjenne solstrålene på kroppen etter en natts søvn var herlig. Solskinn gjør meg virkelig til et lykkeligere menneske. Eter frokosten bar det til Slipway, som er et turiststed/et sted for de rike i Tanzania. Slipway er på en måte et innrammet område som du må ha tilgang til for å komme innenfor. Deretter bar det over på sjøen til den vakre øya Bongoyo. Bongoyo er en øy utenfor skylinen til Dar es Salaam med en helt fantastisk strand som vi så og si hadde for oss selv.  Herlig! 

Etter er herlig dag så og si alene på stranden bar det avgårde tilbake til Slipway hvor vi spiste middag på sunset bar/restaurant. Slipway er som nevnt et sted for turister og rike mennesker i Tanzania. På slike steder er det så og si alltid vakter som er bevæpnet (noe som også er på hotellene vi bodde på). Dette er et vanlig fenomen da de må passe på sikkerheten, men litt uvandt for meg som ikke er vandt til det i Norge. 

 

Før vi dro fra Slipway fikk vi med oss solnedgangen, som jeg utnyttet til å ta noen golden hour bilder :)Cheers for en fantastisk dag i Tanzania!

-Siri


  • Kommenter her
    Design og koding: Ina Anjuta