Tanzania dag 3 - del 1 (Siri G)
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Tanzania dag 3 - del 1

Eter 2 dager i Dar es Salaam var det på tide å forflytte seg til en annen del av landet, nemlig Mikuni nasjonalpark. På vår ferd fra Dar til Mikumi fikk vi se en del ting som er helt fjernt fra hva man opplever i Norge. En hendelse som jeg ble litt satt ut av, var at det hadde skjedd en bilulykke med en tank (?) bil som hadde krasjet med en ku. Dette skjedde ganske rett før vi kjørte forbi stedet. Når vi kjørte forbi var tankbilen på siden i grøftekanten, ikke noe så veldig uvanlig med det med tanke på at det har vært en ulykke. Det som var litt oppsiktsvekkende var at de lokale menneskene var mer opptatt av å kjempe og dele på kjøttet til den døde kuen. Det sier litt i seg selv.

 

Etter mang timer i bussen var det endelig tid for Mikumi, som hilste oss velkommen med noen giraffer i veikanten. Vel fremme i Vuma Hills bar det rett i Safaribilder som førte oss opp til plassen vi skulle sove. Vuma Hills består av store telt med senger, dusj og toalett + en liten veranda. Luksus for Tanzania å regne. Det var også et lite basseng, og en restaurant og bar. Jeg trivdes hvertfall der!

(Jeg dro på kveldssafari med en gang jeg kom dit, men det blir et eget innlegg) Alle disse bildene er tatt ut av vinduet på vår kjøretur fra Dar til Mikumi. 

 

-Siri • 20.01.2015 kl.15:34
  Veldig flotte bilder :)
  21.01.2015 kl.00:47
  Iselin Renée: tusen takk :)  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta