Du har alltid vært så flink du (Siri G)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Du har alltid vært så flink du

Jeg er vandt til det. Å ikke oppnå. Å ikke prestere «godt nok». Litt fordi jeg gir faen, mest fordi jeg ikke ser meningen. Det gir liksom ikke meningen det der. Det gå på en skole, ta utdanning. For meg har det liksom bare blitt et sted jeg drar nå og da for å ta eksamen og si at jeg går på en skole; det er tross alt nesten ikke sosialt akseptabelt å si at man ikke går på skole eller tar videre utdanning. Stryk. Ikke godkjent. Ordene er i bakhodet selv om jeg prøver å overlappe de med andre ting. Ikke godkjent.

 

Jeg føler meg så mislykket

 

Jeg vet jeg ikke er det. Likevel klarer jeg ikke å unngå å føle meg slik. Det er jo slik at så lenge man får gode resultater på skolen, da er man suksessrik. Hvis ikke           ?.vel, kanskje du skal bli søppeltømmer, eller kanskje postbud da, hæ? Sier de, og ler litt. Det har jeg hørt mange ganger. Ikke til meg selv, men til andre. Jeg har blitt sett på som flink hele livet. Kanskje mest fordi jeg er en god skuespiller.

 

Det snudde vel i andre videregående. Det var da jeg begynte å bli vandt til det. Å ikke oppnå. 2 i tysk. 2 i samfunnsøkonomi. 2 i matte. Du var alltid så flink, var du ikke? Flink satt jeg der med 2 på tysktentamen og begynte å gi faen. Hva er vitsen? Komme inn på et «bra» studie og en «bra» jobb? For hva da? Penger? Det gir ikke mening. Faen heller. Livet har så mye mer å by på.


  • Kommenter her
    Design og koding: Ina Anjuta