Siri G -
Hjem Add Om meg Kontakt

2

For en uke siden fant jeg ut at det ikke er så lenge til jeg skal løpe 3000 meter. Jeg ble helt forskrekket fordi jeg trodde vi skulle løpe mye senere. Dessverre har jeg ikke trent så mye i vinter som jeg burde, så jeg har en vei å gå for å komme i form slik at jeg kan løpe på en bra tid. Inspirasjon fra we heart it og lignende motiverer meg for å komme meg ut på løpetur, og det er vel ikke bare jeg som blir motivert av slike bilder? :)
- Hvor ofte trener du?

 • 1

  Jeg var blant annet i Nederland forje sommer, og jeg lengter så tilbake! Jeg synes det var veldig fint der, og ble helt forelsket i landet. Nederland likosm? haha. Anbefaler alle å dra dit :)

   


  Det siste bildet er tatt i Amsterdam selvom det står Provence. (Jeg var faktisk i Provence last summer too). Og forresten, det var en mann som bodde i det huset jeg tok det første bildet, og jeg trodde det var et museum (!). Uansett, så kom han ut løpende og var sur for at jeg tok bilde inn i huset hans, haha.

   

  - Har du vært i Nederland før?

 • 0

 • 7

  Julia Trotti er en av mine favoritt forografer. Når jeg mister motivasjon eller er ideløs ta jeg meg alltid en tur innom bloggen hennes (link) eller hennes instagram ( @juliatrotti). Se, så fine bilder!

  - Hvem er din favoritt fotograf?