POSTED 14.06.2014 // Kl. 21:04

HipsteryHeeei :) 

Håper alle nyter de solfylte dagene som er nå (hvertfall i Oslo)! Åh som jeg elsker sommeren. Livet er så mye lettere på alle måter om sommeren. For to uker siden ca var jeg på¨en liten shoot med Lisa. Hun er en av de få av vennene mine som faktisk vil være modell for meg, men hun er flink! 


- Hva synes du om bildene? :)

Siri

POSTED 13.06.2014 // Kl. 13:32

InstameetFor akkurat to uker tilbake var jeg på et lite instameet med flinke Julia, Vilde, Gina og Sofie. Vi møttes på Oslo s før vi tok bussen til Hvervenbukta for å grille og ta bilder. Det var et fint meet, og jeg koste meg masse. Det er helt utrolig hva en app kan gjøre! Hadde det ikke vært for instagram hadde jeg aldri møtt noen av de. Jeg tok noen bilder som jeg har tenkt til å vise dere :)- Hva synes du om bildene?

- Har du noen app/internett venner?

 

Siri

POSTED 09.06.2014 // Kl. 18:47

RoadtripFor rundt en uke tilbake var jeg på en liten roadtrip med mamma, pappa, lil sis og bestemor. Vi kjørte hjemmefra (Oslo) til Helgøya, som er en liten og idyllisk øy i Mjøsa. Vi spiste på et av de mest koseligste spisestedene jeg noen gang har vært på, Skafferiet. Det var helt utrolig koselig og landlig der; huset var malt rødt, møblene hvite, og vi satt der omkranset av blomster og spiste et nydelig måltid. Senere var det tid for litt rusling rundt på øya, og en titt i en av de små butikkene. Dagen var fylt av solskinn og godt humør. Jeg koste meg masse. 


 

 - Noen som har noen fine steder nære Oslo jeg bør besøke?

 

SiriHei & velkommen Her kan du skrive litt om deg selv. Lurer du på noe om meg så klikk her.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPicDESIGN AV

hits